Ce puteti face prin zona

Bai de namol

Comuna Sacelu: Prezenta apelor minerale au permis dezvoltarea statiunii balneoclimatice de interes regional si local Sacelu.

Baile dispun de numeroase izvoare minerale cu mare efect terapeutic in cura externa, la care se adauga si namolul sapropelic, cat si ape minerale cu o concentratie mai scazuta de saruri, folosita in cura interna. Zona balneara, cat si imprejurimile dispun de peste 84 de izvoare minerale ce apar la suprafata, printre fisurile rocilor de conglomerate. Cele mai multe izvoare se gasesc in zona centrala a bailor, in cele 4 lacuri amenajate, de asemenea se vad izvoare pe paraul Iencioasa si la poalele dealului Sacelu pe malul stang, langa lacurile principale. Pe malul drept apar numeroase izvoare minerale pe paraiele adiacente.

Bai de namol

Bai de namol

modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti, dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati: